• OSTRICHE LIMONE E PEPERONCINO

    • P.St. € 3,-

    verse oesters, geserveerd met citroen en rode peper
    P.St € 3,00

  • CACCIUCCO ALLA LIVORNESE

    • € 12,50

    de rijke vissoep uit Livorno, Toscane

  • INSALATA SALMONE SICILIANA

    • € 12,50

    Siciliaanse salade van venkel, sinaasappel, dille, rode peper, pistachenootjes, olijfolie en rauwe zalm

  • BURRATA, POMODORO E PROSCIUTTO SARDO ✔

    • * € 13,-

    romige mozzarella uit Puglia met tomaatjes uit de oven, gedroogde ham uit Sardinie, basilicum en olijfolie

  • VITELLO TONNATO

    • € 13,-

    dun gesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise, rucola en kappertjes

  • CARPACCIO ALLA CIPRIANI

    • € 12,50

    de originele carpaccio van ossenhaas met een mayonaise van worcestersaus en citroen bedacht door Giuseppe Cipriani en vernoemd naar de schilder Vittore Carpaccio

  • CARPACCIO MOLITERNO

    • € 14,50

    carpaccio van ossenhaas met Pecorino Moliterno al Tartufo, de bekende Sardijnse kaas met zwarte truffel met extra eendenlever krullen + 4,00

  • CARPACCIO GORGONZOLA

    • € ,-

    carpaccio van ossenhaas met gorgonzola, walnootjes, rucola, olijfolie en aceto balsamico

  • CARPACCIO REGGIANO

    • € 13,50

    carpaccio van ossenhaas met basilicum pesto, Parmigiano Reggiano kaas, gedroogde tomaatjes, pijnboompitten en rucola

  • CROSTINI DI POLENTA CON TALEGGIO E FUNGHI ✔

    • € ,-

    gebakken polenta met Taleggio kaas, rucola, champignon tapenade en balsamico

  • RAVIOLI D`ANATRA AL TARTUFO NERO CON FEGATO D’ANATRA

    • € 14,50

    ravioli van eend en zwarte truffel overgoten met gesmolten boter en geserveerd met eendenlever krullen