OSTRICHE LIMONE E PEPERONCINO
- P.St. € 3,-
verse oesters, geserveerd met citroen en rode peper
P.St € 3,00CACCIUCCO ALLA LIVORNESE
- € 12,50
de rijke vissoep uit Livorno, Toscane
BURRATA, POMODORO E PROSCIUTTO ✔
- * € 13,-
romige mozzarella uit Puglia met tomaatjes uit de oven, gedroogde ham uit Sardinie, basilicum en olijfolie
INSALATA ✔
- € ,-
wisselende salade
CARPACCIO ALLA CIPRIANI
- € 12,50
de originele carpaccio van ossenhaas met een mayonaise van worcestersaus en citroen bedacht door Giuseppe Cipriani en vernoemd naar de schilder Vittore Carpaccio
CARPACCIO MOLITERNO
- € 14,50
carpaccio van ossenhaas met Pecorino Moliterno al Tartufo, de bekende Sardijnse kaas met zwarte truffel met extra eendenlever krullen + 4,00
CARPACCIO GORGONZOLA
- € ,-
carpaccio van ossenhaas met gorgonzola, walnootjes, rucola, olijfolie en aceto balsamico
CARPACCIO REGGIANO
- € 13,50
carpaccio van ossenhaas met basilicum pesto, Parmigiano Reggiano kaas, gedroogde tomaatjes, pijnboompitten en rucola
TARTARE DI VITELLO TONNATO
- € 12,50
tartaar van kalfsvlees met een tonijnmayonaise
RAVIOLI D`ANATRA AL TARTUFO NERO CON FEGATO D’ANATRA
- € 14,50
ravioli van eend en zwarte truffel overgoten met gesmolten boter en geserveerd met eendenlever krullen
Voorgerechten
door ilcarpaccio_nl | apr 10, 2020