OSTRICHE
verse oesters
APERITIVO
diverse Italiaanse aperitivo hapjes
CARPACCIO ALLA CIPRIANI
de originele rundercarpaccio met een mayonaise van worchester en citroen
CARPACCIO MOLITERNO
rundercarpaccio met truffelolie en Pecorino Moliterno al Tartufo
CARPACCIO REGGIANO
runder carpaccio met balsamico, olijfolie, tomaat, Parmezaan, pijnboompitten en rucola
CARPACCIO DI CAPRA
runder carpaccio met zachte geitenkaas, asperges, pistache, rucola en witte balsamico
VITELLO TONNATO
rosé gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, rucola en kappertjes
INSALATA MISTA 🌿
sla, tomaat, komkommer, avocado, pijnboompitten, vinaigrette van citroen en knoflook.
BURRATA 🌿
romige mozzarella uit Puglia, geserveerd met tomaatjes uit de oven en basilicum
INSALATA DI SALMONE
frisse salade met venkel, asperges, avocado, komkommer, verse zalm, witte balsamico en olijfolie
(kan ook vegetarisch, geitenkaas ipv zalm)
INSALATA DI POLPO, GAMBERI E PATATE
salade van octopus, aardappel en garnalen met olijfolie, knoflook, rode peper, peterselie en citroen
ZUPPA DI POMODORO 🌿
verse tomatensoep met mascarpone, basilicum pesto en knoflookcroutons
CACCIUCCO ALLA LIVORNESE
de befaamde vissoep uit Livorno, Toscane
IL PESCATO
tagliatelle pasta met vis, garnalen en octopus
SPAGHETTI ALLA VONGOLE
vongole, spaghetti, knoflook, wittewijn, rode peper en peterselie
RISOTTO CON BARBABIETOLA GIALLA, ZAFFERANO E BURRATA 🌿
risotto met gepofte gele biet, saffraan en burrata
POLLO, GAMBERETTI E LIMONE
penne met kippendijen en garnalen in een saus van citroen, parmezaan en kappertjes
TAGLIATELLE D’ANATRA CON TARUFO
tagliatelle pasta met eend, truffel, oesterzwammen en spinazie
PASTA AL FORNO 🌿
penne pasta uit de oven met tomatensaus, broccoli, gorgonzola en Parmezaan
AGLIO E OLIO, ASPARAGI, ZUCCHINE E PANGRATTATO 🌿
spaghetti met knoflook, olijfolie, rode peper en peterselie met gebakken asperges, courgette en gebakken broodkuim
FILETTO DI AGNELLO CON ASPARAGI E ORIGANO
gebakken lamsrump met asperges, spaghetti en oregano boter
FILETTO DI MANZO ALL’ AGLIO E OLIO
gegrilde ossenhaas met een spaghetti met knoflook, olijfolie, rode peper en peterselie
(keuze – gorgonzolasaus)
FILETTO DI MANZO CON TARTUFO NERO
gegrilde ossenhaas op een pappardelle pasta met truffelsaus
DOLCE
FORMAGGIO
Italiaanse kazen
TIRAMISÙ
tiramisu
ZUCCOTTO DI CARAMELLO
ijstaart van toffee en caramel uit Florence
PANNA COTTA AL COCCO
panna cotta met kokos, mangochutney en ijs van limoenblad
SGROPPINO
citroenijs, prosecco, limoncello
SEMIFREDDO AL TORRONCINO
ijs van noga met amarena kersen