APERITIVO
OSTRICHE
verse oesters
PANE 🌿
brood met een tapenade van olijven, tonijn en kappertjes, ricotta met citroen en olijfolie en een pesto van zongedroogde tomaatjes
BRUSCHETTA 🌿
bruschetta van brioche brood met keuze uit gerookte zalm met avocado en citroen ricotta of geitenkaas met gegrilde courgette en pista
SALUMERIA
plankje met Italiaanse hammen en worstjes
ANTIPASTI
CARPACCIO ALLA CIPRIANI
de originele rundercarpaccio met een mayonaise van worchester en citroen
CARPACCIO MOLITERNO
rundercarpaccio met truffelolie en Pecorino Moliterno al Tartufo
CARPACCIO REGGIANO
runder carpaccio met balsamico, olijfolie, tomaat, Parmezaan, pijnboompitten en rucola
CARPACCIO DI CAPRA
runder carpaccio met zachte geitenkaas, asperges, pistache, rucola en witte balsamico
VITELLO TONNATO
rosé gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, rucola en kappertjes
INSALATA DI POMPELMO 🌿
salade met grapefruit, gegrilde courgette, avocado, groene asperges, pistache en olijfolie
CAPONATA & BURRATA 🌿
Siciliaanse groente salade met romige mozzarella
MANGO VERDE, GAMBERI E POLPO
groene mango, basilicum en witte balsamico met een spies van gegrilde garnalen en octopus
ZUPPA DI POMODORO 🌿
soep van verse tomaten
CACCIUCCO ALLA LIVORNESE
de befaamde vissoep uit Livorno, Toscane
PASTA & RISOTTO
IL PESCATO
tagliatelle pasta met vis, garnalen en octopus
SPAGHETTI ALLA VONGOLE
vongole, spaghetti, knoflook, wittewijn, rode peper en peterselie
RISOTTO ROSSO CON BURRATA 🌿
tomaten risotto met burrata en basilicum
POLLO, GAMBERETTI E LIMONE
penne met kippendijen en garnalen in een saus van citroen, parmezaan en kappertjes
TAGLIATELLE D’ANATRA CON TARUFO
tagliatelle pasta met eend, truffel, oesterzwammen en spinazie (zonder eend 22,50) 🌿
PASTA AL FORNO 🌿
penne pasta uit de oven met tomatensaus, broccoli, gorgonzola en Parmezaan
AGLIO E OLIO, ASPARAGI, ZUCCHINE E PANGRATTATO 🌿
spaghetti met knoflook, olijfolie, rode peper en peterselie met gebakken asperges, courgette en gebakken broodkuim
COSTATA DI VITELLO E SPAGHETTI ALL’ ARRABBIATA
gebakken kalfsribeye en spaghetti met tomaat, knoflook en rode peper
FILETTO DI MANZO ALL’ AGLIO E OLIO
gegrilde ossenhaas met een spaghetti met knoflook, olijfolie, rode peper en peterselie
(keuze – gorgonzolasaus)
FILETTO DI MANZO CON TARTUFO NERO
gegrilde ossenhaas op een pappardelle pasta met truffelsaus
DOLCE
FORMAGGIO
Italiaanse kazen
TIRAMISÙ
tiramisu
ZUCCOTTO DI CARAMELLO
ijstaart van toffee en caramel uit Florence
BAVARESE AL LIMONE E CANTUCCINI
bavarois van citroen met een crumble van cantuccini koekjes
SGROPPINO
citroenijs, prosecco, limoncello
SEMIFREDDO AL TORRONCINO
ijs van noga met amarena kersen