• FILETTO DI MANZO ALL’ AGLIO E OLIO

    • € 26,-

    gebakken tournedos (ossenhaas) met een spaghetti met knoflook, olijfolie, rode peper en peterselie.  gorgonzolasaus
    kalfszwezerik €5,00 +

  • FILETTO DI MANZO CON TARTUFO NERO

    • € 27,50

    gebakken tournedos met pappardelle pasta en romige truffelsaus

  • FUNGHI, FONTINA E TARTUFO ✔

    • * € 19,-

    tagliatelle pasta met bospaddestoelen, spinazie, Fontina d’Aosta kaas en truffelolie

  • RISOTTO ALLO ZAFFERANO CON CAPESANTE E GAMBERI

    • € 21,50

    Saffraanisotto met gebakken coquilles en gegrilde garnalen

  • PASTA DI MARE vanaf 2 personen

    • € 21,50

    visschotel voor 2 personen met gebakken vis, vongole, verse octopus en gegrilde garnalen  
    met spaghetti, knoflook, witte wijn, rode peper en peterselie

  • SPAGHETTI ALLA VONGOLE

    • € 22,-

    vongole, spaghetti, knoflook, wittewijn, rode peper en peterselie

  • FEGATO DI VITELLO AL MARSALA

    • € ,-

    pappaerdelle pasta met gebakken kalfslever, pancetta, ui, marsala en tomaat

  • POLENTA AL FORNO E VERDURE GRIGLIATE ✔

    • * € 20,-

    Gebakken polenta met Parmezaansekaas en gegrilde groenten, geserveerd met een tomaten salsa

  • PAPPARDELLE AL RAGU DI CINGHIALE

    • p.p. € 27,-

    pappardelle pasta met een saus van wildzwijn, rode wijn, groenten, kruiden en Pecorino Romano

  • COSCE DI POLLO E GAMBERETTI AL LIMONE, CAPPERI, PREZZEMOLO E PARMIGIANO

    • € 20,-

    penne pasta met gebakken kippendijen en grote garnalen in een saus van citroen, kappertjes, peterselie en Parmezaanse kaas