FILETTO DI MANZO ALL’ AGLIO E OLIO
- € 26,-
gebakken tournedos (ossenhaas) met een spaghetti met knoflook, olijfolie, rode peper en peterselie. gorgonzolasaus
kalfszwezerik €5,00 +FILETTO DI MANZO CON TARTUFO NERO
- € 27,50
gebakken tournedos met pappardelle pasta en romige truffelsaus
FUNGHI, FONTINA E TARTUFO ✔
- * € 19,-
tagliatelle pasta met bospaddestoelen, spinazie, Fontina d’Aosta kaas en truffelolie
RISOTTO ALLO ZAFFERANO CON CAPESANTE E GAMBERI
- € 21,50
Saffraanisotto met gebakken coquilles en gegrilde garnalen
PASTA DI MARE vanaf 2 personen
- € 21,50
visschotel voor 2 personen met gebakken vis, vongole, verse octopus en gegrilde garnalen
met spaghetti, knoflook, witte wijn, rode peper en peterselieSPAGHETTI ALLA VONGOLE
- € 22,-
vongole, spaghetti, knoflook, wittewijn, rode peper en peterselie
FEGATO DI VITELLO AL MARSALA
- € ,-
pappaerdelle pasta met gebakken kalfslever, pancetta, ui, marsala en tomaat
POLENTA AL FORNO E VERDURE GRIGLIATE ✔
- * € 20,-
Gebakken polenta met Parmezaansekaas en gegrilde groenten, geserveerd met een tomaten salsa
PAPPARDELLE AL RAGU DI CINGHIALE
- p.p. € 27,-
pappardelle pasta met een saus van wildzwijn, rode wijn, groenten, kruiden en Pecorino Romano
COSCE DI POLLO E GAMBERETTI AL LIMONE, CAPPERI, PREZZEMOLO E PARMIGIANO
- € 20,-
penne pasta met gebakken kippendijen en grote garnalen in een saus van citroen, kappertjes, peterselie en Parmezaanse kaas
Hoofdgerechten
door ilcarpaccio_nl | apr 10, 2020